tiistai 5. heinäkuuta 2016

Yhden aikakauden loppu

Nyt on tullut aika kiittää ja kumartaa. Blogiaikakausi on omalta osaltani toistaiseksi ohi. Olen blogannut aktiivisesti jo viitisen vuotta ja nyt tuntuu siltä, että kaikki on sanottu. Unelmien mustan taso on lähikuukausina laskenut kuin lehmän häntä, eikä se sovi tyyliini lainkaan. Uusi työ ja sitä myötä muuttunut elämänrytmi ovat vieneet viimeisetkin blogimotivaation rippeet mennessään. Bloggaaminen tuntuu nykyään rasitteelta. Jalustin.netin Kuukauden blogi -tittelin voittaminen tuntui aivan mielettömän hyvältä, ja nyt tuntuu siltä että on hyvä lopettaa, niin sanotusti uran huipulla.

Haluan kiittää teitä aivan mielettömiä lukijoita, että olette pysyneet matkassa mukana jo melkein kaksi vuotta! Olen saanut teiltä hyviä vinkkejä ja paljon hyvää keskustelua aikaan. Saattaa olla että palaan joskus blogin ääreen. Siihen voi mennä viikko, kuukausi tai voi olla että se ei tapahdu koskaan. Nyt kuitenkin on aika jättää tämä blogi ja muutenkin vähentää sosiaalisessa mediassa olemista. Haluan keskittyä täysillä elämään, miettimättä blogia lainkaan.
 Blogin aikana pienestä hevosesta on kasvanut aikuinen ♥

Vielä kerran:
Kiitos.

17 kommenttia:

 1. Eiiiikä!!! :( mua ei haittais ainakaan yhtään vaikka blogi päivittyis harvakseltaan! Kesäaikaan moni blogi on hiljaisempi ja se on ihan ok. Olis ollu hieno nähdä millanen hevonen Albertista tulee vielä :(

  VastaaPoista
 2. Sormet ristissä toivon, että jostain se innostus vielä nousee ja teidän elämästä pääsee taas lukemaan. Mutta jos ei, niin onnea ja menestystä jatkoon ja kiitos! Toivottavasti vielä tavataan :)

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin kiitos itsellesi, teidän menoa on ollut upea seurata! :) Tosi harmi, että yksi mielenkiintoisimmista blogeista jää pois, mutta ymmärrän kyllä päätöksesi ihan täysin. Sitä itsekkin miettii useasti jaksaako jatkaa, mutta minä en sitten osaa olla ilmankaan :).. No joka tapauksessa: kaikkea hyvää teille jatkoon, nauttikaa elämästänne!

  VastaaPoista
 4. Eii! Tämä on ollut yksi suosikkiblogeistani! Todella sääli, kun nyt lopetat.. :( Ehkä kuitenkin joskus päivittelet vielä jonnekin kanavaan Albertin kehittymisestä? Kiinnostaa kovasti kuinka hieno siitä vielä tulee! Kiitos kuitenkin siitä ajasta, kun olen saanut blogia lukea, tätä jään kaipaamaan! :')

  VastaaPoista
 5. Voi ei o.Oy
  Mutta eihän sille mitään mahda. Teidän kuulumisia olisi kyllä kiva lukea vaikka harvakseltaan edes!
  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 6. No höh :( Jatkatko Facebookkiin kuulumisien päivitystä?

  VastaaPoista
 7. Kiitos sinulle hienosta blogista. Jätätkö kuitenkin tekstit ja blogin näkyviin? Varmaan facen kautta pääsee jatkossakin seuraamaan :)? Mä just itse huomasin että oon tehny edellisimmän päivityksen omaan blogiin toukokuun lopulla! Hups! Fb on helppo ja nopea, se on enempi mun juttu nykyään :)

  VastaaPoista
 8. Voi harmi, jään kaipaamaan blogia :( Toivottavasti tulet vielä joskus takaisin, kiva olisi sitten seurata Albertin ratsuksi kouluttamisen edistymistä :)

  VastaaPoista
 9. Onpa kurja juttu! :( No, ehkä saamme tulevaisuudessa lukea lisää upeasta unelmien mustasta. :) Onneksi on FB!

  VastaaPoista
 10. Eikä :'( oon lukenut sun blogeja jo varmaan sieltä vuodesta 2011 tai 2012 asti, ja oot kyllä aina ollut yksi mun suosikkibloggaajista! Kiitos siis sulle, että olet näinkin kauan jaksanut kirjoitella <3 toivottavasti teistä kuullaan vielä!

  VastaaPoista
 11. Eikä! Ois ollu niin kiinnostavaa seurata Albertin kehittymistä :(
  Kiitti kuitenkin ihanasta blogista, toivotaan että vielä joskus palaisit! :)

  VastaaPoista
 12. Voi harmi, tää oli valehtelematta yksi mun suosikkiblogeista :/ Toivottavasti palaisit vielä joskus takaisin! :)

  VastaaPoista
 13. Harmi, että lopetat. Onneksi varmaan Facebookista näkee kuitenkin teidän kuulumisia :) Ymmärrän kyllä päätöksen tosi hyvin, nimittäin mullakin on työn takia tosi tiukilla se aika, mitä ehdin nykyään bloggaamiseen käyttämään. Lopettamista en ole vielä miettinyt, mutta onhan se paljon vaikuttanut blogin sisältöön ja varmaan lukijakuntaankin, että nykyään postaan ehkä kerran viikossa, kun aiemmin ehdin kirjoittaa lähes päivittäin. Hyvä päätös varmasti pitää taukoa sosiaalisesta mediasta ja katsella myöhemmin, haluaako palata bloggaamaan, vai ei. :) Paljon tsemppiä sulle ja Albertille jatkoon!

  VastaaPoista
 14. Sääli, blogiasi on ollut aivan ihanaa seurata! Päätöksesi on kuitenkin täysin ymmärrettävä. Oikein hyvää jatkoa sulle ja Albertille multa ja Eskeltä! ♥ Toivottavasti kuullaan teistä vielä!

  VastaaPoista
 15. Hyvää jatkoa! Albert on ihanan näköinen noissa kuvissa😊

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Kiitos itsellesi mahtavan blogin pitämisestä! ♥

  VastaaPoista